Feb 10, 2016
...
Jan 15, 2016
“Cocoşu’ Roșu” va fi prezent la Expoziția Internațională pentru Industrie Alimentară și Horticultură “SĂPTĂMÂNA VERDE” (Grüne Woche) de la Berlin
Oct 28, 2015
Vă așteptăm să petrecem intrarea în anul 2016 împreună, alături de invitații noștri de seamă. Meniul va conține: Aperitiv: Icre de ştiucă pe cruton de pâine aromată; Caşcaval afumat; Icre negre; Muşchi file cu castravete murat; Cremă de brânză “Primăvara”; Mousse din pastramă de pui; Piept de raţă afumat cu dulceaţă de afine; Ceafă crud uscată afumată cu sos de hrean; Piept de pui cu rozmarin; Cremă de jumări bavareză; Cornet cu mixt de roşii cherry şi brânză cu chimen; Rulouri de dovlecei cu cremă de brânză; Măsline; Castravete. Felul II: Duo somon şi păstrăv indigen cu ratatouille de legume şi salsa de midii picante Felul III: Pulpă de raţă confiată şi specialitate de porc afumată, acompaniate de orez sălbatic şi cartof copt, Salată: gogoşari, castraveţi şi conopidă, murate Tort Festiv: Trio Chocolate BAR: Whisky Jack Daniel’s, Whisky J&B, Vodka Absolut, Campari, Martini, Vinars Jidvei, Vin Fetească Regală Recaș (demisec), Pinot Noir Segarcea(sec), Bere draught blondă și nefiltrată, Băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate Coca-Cola, Fanta, Santal Apă minerală, Apă plată, Red Bull Cafea, Fructe, alune, migdale, fructe confiate, Șampanie Asti Cinzano, Prăjituri. PREȚ 405 lei/persoană. Rezervările se fac pe baza unui avans de 30% din suma totală, urmând ca aceasta să se achite integral până la data de 15.12.2015 (10% discount pentru grupuri de peste 14 persoane). Program Artistic: muzică live, dansuri populare, dansuri orientale, colinde, artiști consacrați de muzică populară și alte surprize! Programul artistic: Salon ARISTOCRAT – Raluca Ocneanu Și Joli Bartha Salon PICTORULUI – Formația Moara cu Noroc; Salon RUSTIC – Alin Ștefănescu...
Aug 17, 2015
“Ospățul din Grădină” va fi un eveniment găzduit de restaurantul nostru în fiecare weekend până la Ediția 2015 a Festivalului Toamnei. Este început de weekend, cu toții căutăm locul răcoros și primitor în care să ne încărcăm cu frumos și gust bun. Noi, la Restaurantul Cocoșu’ Roșu, vrem să vă întâmpinăm cu tot ce avem mai gustos și sănătos, așadar, am lansat serile Ospățului din Grădină. Pentru că știm foarte bine: câte vorbe bune şi întâmplări adunăm într-o săptămână trebuie să le împărțim cu prietenii! Şi pentru că e prilej de sărbătoare, scoatem ceaunele la gătit. Indiferent dacă eşti gurmand sau nu, nu poţi rămâne indiferent în faţa unor preparate atât de gustoase precum midiile în sos de vin, rapanele delicioase, scoicile proaspete şi multe alte preparate surpriză, gata de servire. “În ceaun cu voie bună, dulci arome se adună.” Evenimentul se desfăşoară trei zile consecutive: Vineri, Sâmbătă şi Duminică. Destinaţia: Restaurant Cocosu Rosu Chef : Gabriel Toader Rezervări: 0747 059 315 Vă aşteptăm cu...