FERMA COCOŞU’ ROŞU

“O reţetă tradiţională de succes!”

+40 747 040 556 / Rezervări

GUSTUL ROMÂNESC

Ferma COCOŞU’ ROŞU este sursa materiei noastre prime. Odată cu lansarea restaurantului am realizat că adevăratul specific al bucătăriei românești nu stă doar  în respectarea reţetarului, ci, mai ales, în prospeţimea gustului.

Am știut atunci că pentru a impune un standard înalt al calităţii preparatelor va trebui să ne întoarcem către natură. Pentru noi, ferma nu este echivalentul unei linii de producţie industriale, este o gospodărie tradiţională.

“Tradiţia adevărată este singura merinde sufletească”

LIVIU REBREANU

TRADIŢIE

RESPECTĂM TRADIŢIA PENTRU CĂ ÎNŢELEGEM PURITATEA EXERCIŢIULUI SECULAR AL LUCRULUI CU PĂMÂNTUL ȘI CRESCUTULUI ANIMALELOR.

Ne-am încăpăţânat să lăsăm animalele să crească la lumina soarelui și am ales să păstrăm vechile soiuri ale legumelor și fructelor. Ceea ce părea a fi un exerciţiu de anduranţă a metamorfozat treptat într-o adaptare autohtonă la curentul BIO. Îmbinarea tradiţiei cu interpretarea pozitivă a acestui curent ne-a înlesnit convingerea că am reușit să creăm “O reţetă tradiţională de succes”.

PRODUSE NATURALE

GUSTUL ŞI SAVOAREA ROMÂNEASCĂ

PRODUSE

La ferma COCOŞU’ ROŞU te aștepăm să te bucuri de preparatele autentice românești.

Pâinea e făcută din grâul semănat de noi, pastrama de berbecuţ sau viţel, cârnaţii de oaie sau purcel, supa de găină, sărmăluţele, cozonacii, plăcintele de casă şi multe alte bunătăţi, sunt toate preparate în gospodaria noastră.

Vei fi acolo când se coace mămăliga pentru bulz și când se bate laptele pentru smântână. O să coborâm în pivniţă după murături, zacuscă, și afumături pentru a întregi festinul.

Iar la desert punem de colaci, cozonac și scoatem gemul și compotul.

Bineînţeles, nicio masă nu e masă fără vinul bun de casă!

PROSPEŢIMEA AUTENTICĂ

ACTIVITĂŢI

Pentru sănătate este foarte important să fii aproape de natură.

Ferma COCOŞU’ ROŞU îţi propune să te aducă aproape de natură şi atmosfera satului românesc. De la cântatul cocoşilor, mulsul vacilor, adăpatul oilor, hrănirea purceilor, prepararea caşului dulce, vei putea cunoaşte îndeaproape orânduirea gospodăriei.

Ziua se poate încheia cu o plimbare cu trăsura, plimbări cu ponei pentru copii, o vizită la stână unde poţi servi un bulz ciobănesc, sau cu o seară tradiţională românească.

INFORMAŢII UTILE

TIPURI DE ACTIVITĂŢI

ACTIVITĂŢI PENTRU GRUPURI ORGANIZATE

VIZITAREA FERMEI, MULSUL VACILOR, ALĂPTATUL VIŢEILOR, PREPARAREA PRODUSELOR LACTATE, PREGĂTIREA PÂINII, LEGUMICULTURA, RECUNOAŞTEREA CEREALELOR, CĂLĂRIT PONEI SAU CAI, TIROLIANĂ, PLIMBARE CU CĂRUȚA

Valabil de luni pana vineri intre orele 10:30-18:30,cu rezervare!

LA CASA BUNICII

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

PROGRAM DE VIZITARE A FERMEI

PROGRAM DE VIZITARE ȘI SERVIRE A MESEI

Luni-Vineri (şcoli, grădiniţe, alte evenimente) CU PROGRAMARE 

Sâmbăta, Duminica(vizitare şi mese festive) Pentru guupuri mai mari de 10 persoane va rugam sa faceti rezervare

Luni – Vineri: 11:30 – 17:00

Sambata-Duminica: 10:00 – 19:00

Telefon: 0747 040 556 

 

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

Ne rezervăm dreptul de a ne alege clienţii. Locaţie pentru copii însoţiţi obligatoriu de adulţi. Accesul interzis în ţarcurile animalelor fără însoţitor din cadrul fermei. Interzis jocul cu mingea. Nu rupeţi florile. Nu rupeţi fructele din pomi. Folosiţi pentru plimbare numai aleile betonate.

NU RĂSPUNDEM PENTRU EVENTUALELE ACCIDENTE!

CONTACT

ADRESĂ:
Sat Ghionea, Comuna Ulmi, jud. Giurgiu,
km. 23 A București – Pitești

REZERVĂRI:
+40 747 040 556

EVENIMENTE:
+40 747 040 556

FACEBOOK:
www.facebook.com/fermacocosurosu.ro

E-MAIL:
ferma@cocosurosu.ro

Ferma Cocosu’ Rosu SRL:
CUI 33316655
J40/7547/2014

GALERIE